واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد جنگنده‌های پاکستانی به شرق افغانستان حمله کردند تحریم‌های زلنسکی علیه روسیه و ایران واکنش تند عربستان به موضع جنجالی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وزارت خارجه ایران، نیرو‌های مسلح کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند ترامپ: تعرفه جهانی را به ۱۵درصد افزایش می‌دهیم حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس

بیانیه صنعا: حملات در ماه رمضان تشدید می‌شود

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات جدید این کشور علیه منافع آمریکا در دریای سرخ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، بامداد امروز (سه شنبه) نیروی دریایی ارتش یمن، یک کشتی آمریکایی را با موشک‌های دریایی مناسب در دریای سرخ هدف قرار داده و موشک‌ها به هدف مستقیماً اصابت کرده است.

 

شبکه خبری المسیره یمن بامداد امروز سه شنبه به نقل از سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن گزارش داد که نیروی دریایی ارتش یمن کشتی باری آمریکایی «Pinocchio‌» را با موشک‌های دریایی مناسب در دریای سرخ هدف قرار داده و موشک‌ها به هدف مستقیماً اصابت کرده است.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای خود با اعلام حمایت مجدد از مردم مقتدر غزه و مقاومت فلسطینی بر تشدید حملات در طول ماه مبارک رمضان تا پایان محاصره و توقف حملات به غزه تاکید کرد.

 

یحیی سریع بار دیگر خاطرنشان کرد که هر کشتی که عازم رژیم صهیونیستی شود هدفی مشروع برای ما خواهد بود.

 

سرتیپ یحیی سریع تصریح کرد که ارتش یمن بر ادامه فعالیت تجاری کشتی‌های کلیه کشورها به جز کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی یا با مقصد بنادر سرزمین‌های اشغالی تأکید دارد.

 

ساعاتی پیش شبکه المسیره یمن نیز گزارش داد که ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس بار دیگر در حمایت آشکار از رژیم صهیونیستی شامگاه روز دوشنبه طی ۵ نوبت منطقه «طخیه» در ناحیه اداری «مجز» واقع در استان صعده را هدف قرار داده است.

 

پیش از این نیز، ائتلاف متجاوزکارآنه آمریکا و انگلیس شامگاه دوشنبه نیز سه بار منطقه الجبانه در غرب الحدیده در ساحل غربی یمن را بمباران کرده بودند.

 

در همین ارتباط، مرکز فرماندهی آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) با صدور بیاینه‌ای مدعی شد که آمریکا در «دفاع از خود» پنج حمله به مناطقی تحت کنترل انصارالله انجام داد.

 

سنتکام در بیانه خود مدعی شد که ناوگان دریایی ارتش آمریکا با شلیک ۱۴ فروند موشک تاماهاوک جبل الصمع در غرب شهر صعده، منطقه طخیه در مدیریت مجز واقع در استان صعده، جنوب شهر ذمار، مفرق الهارونیه در شرق الصلیف در استان الحدیده، مدیریت التعزیه در استان تعز و مدیریت الصومعه در استان البیضا را مورد حمله قرار دادند.

 

در صفحه اختصاصی سنتکام در شبکه اجتماعی ایکس آمده است: سه موشک کروز ضد کشتی، یک زیردریایی بدون سرنشین و یک شهپاد را مورد اصابت قرار داده است.

 

ارتش آمریکا با «تهدیدآمیز خواندن موشک‌ها و زیردریایی‌های بدون سرنشین» انصارالله مدعی شد: «این نخستین استفاده حوثی‌ها از زیردریایی بدون سرنشین از زمان آغاز حملات در ۲۳ اکتبر است.»

 

از سوی دیگر و بر اساس گزارش خبرگزاری الجزیره، تاکنون جنبش انصارالله یمن به ادعای ارتش آمریکا واکنشی نشان نداده است.

 

گفتنی است که ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس تاکنون بارها در جانبداری از رژیم صهیونیستی و در پی عملیات موفق ارتش مسلح یمن ضد کشتی‌های این رژیم در دریای سرخ و تنگه باب المندب، مناطق مختلف خاک یمن را هدف تجاوزات خود قرار داده‌اند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار